voor ondernemers

Verbinden vanuit jouw authentieke kracht

Heb je een mooie onderneming maar voelt het alsof je tegen een plafond aan zit? Wil je graag doorgroeien naar het volgende level? Of ben je nog nieuw in het ondernemerschap en wil je je onderneming gelijk goed in de markt zetten?

Jij hebt iets unieks te bieden en er zijn mensen die juist dat zoeken. Laten we dan jouw kracht omzetten naar een authentiek merk. Jouw merk goed positioneren en zo je klanten de juiste merkbeleving geven zodat je blijvende verbinding maakt en jouw merk kan groeien.

»  JA, Ik wil groeien met mijn onderneming!

voor bedrijven

Meer zichtbaarheid, intensere merkbeleving en groei

Heb je een goedlopende onderneming, maar wil je beter zichtbaar zijn in je markt? Wil je dat jouw doelgroep jou ziet als marktleider? Dat jouw merk als een magneet klanten naar zich toetrekt?

Laten we de unieke waarden van jouw merk vertalen naar effectieve branding. De zichtbaarheid van je merk vergroten zodat je veel meer impact hebt en jouw bedrijf kan groeien.

»  Yes, ik wil meer impact met mijn merk

Groeien vanuit jouw kracht

Mijn passie is om ondernemers te helpen, hun merk (weer) sterk de wereld in te brengen vanuit hun authentieke kracht. Zodat ze de juiste doelgroep raken en een blijvende verbinding kunnen opbouwen. Met een merk dat voor meer impact zorgt en dus groei van de onderneming.

Ik weet namelijk dat als je een merk hebt die opvalt, vanuit authentieke waarde en relevantie en je dat combineert met effectieve branding zodat jij je doelgroep bereikt, je een merkbeleving creëert die telkens opnieuw beleefd wil worden. Je verbindt op gevoel, en dan maak je positieve impact!

Klant aan het woord

Als praktijk wilden we onszelf graag meer laten zien binnen Nijkerk. Na een brainstormsessie en het bedenken van de naam heeft Gerda een mooi logo ontworpen met exact de symboliek erin verwerkt die wij wilde uitstralen. De rest van de communicatie volgde ook snel. Resultaat is dat ze al ruim 10 jaar naar onze tevredenheid onze stijl bijhoudt en aanpast waar nodig is. En als praktijk blijven wij groeien

Verloskundigenpraktijk de Oosprong